Ik ga op reis en neem mee... - The Sustainable Company

Reizen kan een geweldige manier zijn om de wereld te verkennen en nieuwe culturen te leren kennen, maar het kan ook een grote impact hebben op onze planeet. Gelukkig zijn er veel manieren om ervoor te zorgen dat je reis zo duurzaam mogelijk is. Hier zijn enkele items die je mee moet nemen op een duurzame reis:

Hervulbare fles

Dit is misschien wel het belangrijkste item om mee te nemen. Plastic flessen zijn een van de grootste vervuilers op onze planeet, dus het vermijden van wegwerpplastic is van groot belang. Kies voor een hervulbare fles die je kunt vullen met water uit de kraan.

Herbruikbare zakken

Een andere manier om wegwerpplastic te vermijden is door herbruikbare zakken mee te nemen. Dit kan helpen bij het kopen van lokale producten en souvenirs, en het bespaart geld omdat je geen plastic zakken hoeft te kopen.

Solar oplader

Als je op reis gaat naar gebieden met beperkte stroomvoorziening, is een zonne-oplader een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je mobiele telefoon, tablet of andere elektronische apparaten opgeladen blijven.

Reisgidsen

In plaats van gedrukte gidsen te gebruiken, overweeg dan om digitale gidsen te downloaden op je telefoon of tablet. Dit bespaart papier en is ook een stuk handiger om mee te nemen.

Herbruikbare boodschappentas

Als je eten koopt tijdens je reis, neem dan een herbruikbare boodschappentas mee in plaats van plastic zakken.

Wasbare servetten

Als je vaak onderweg bent, is het handig om wasbare servetten mee te nemen. Dit bespaart papieren servetten en is ook beter voor het milieu.

Door deze items mee te nemen op reis, kun je bijdragen aan een duurzamere wereld. Door te kiezen voor hervulbare flessen, herbruikbare zakken en andere milieuvriendelijke opties, kun je je reis nog meer genieten, terwijl je bijdraagt aan het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties.

Wil je een volledige duurzame reis ervaren met jouw bedrijf? Bekijk onze reis pagina of neem contact met ons op!

Duurzaam nieuws ontvangen?

Met twee verschillende diensten, help ik jou met het verduurzamen van je bedrijf.