Sustainable Start

de basis van jouw duurzame bedrijf

Met Sustainable Start krijgt jouw bedrijf kennis en inspiratie voor het verduurzamen van het bedrijf door middel van het creëren van draagvlak en je krijgt handvatten voor het maken van duurzamere keuzes. Ik deel mijn kennis en expertise op een unieke en creatieve manier om te helpen met impact maken in jouw bedrijf.  

Hoe werkt het?

Kennismaking & gesprekken

We maken kennis met elkaar en brengen jouw bedrijf in kaart. Vervolgens kom ik langs om korte gesprekken te voeren met de verantwoordelijke van processen in je bedrijf. Ook neem ik een kijkje naar jullie werkplek om waar te nemen waar mogelijkheden liggen in verduurzamen. 

Interactieve sessie

Alle bevindingen worden geanalyseerd en vanuit daar wordt er een interactieve sessie gegeven met alle belanghebbenden om handvatten te geven voor jouw Sustainable Start.

Presentatie

Duurzaamheid is een onderwerp dat organisatiebreed moet gaan leven. Om dit te kunnen bewerkstelligen, wordt er een presentatie gemaakt en gegeven over de bevindingen en wat het bedrijf kan doen om te verduurzamen.

De roadmap

Uiteindelijk wordt er een roadmap gemaakt met daarin jouw Sustainable Start. Alle bevindingen en uitleg over het benutten van de kansen wordt op deze unieke roadmap geplaatst.

sustainable start roadmap
Sustainable start roadmap
ecologische voetafdruk

Het belang van verduurzamen

Met de groeiende bezorgdheid over klimaatverandering en de groei in de wet- en regelgeving met betrekking tot duurzaamheid, hebben bedrijven een actieve rol in het verminderen van hun ecologische voetafdruk en het bevorderen van duurzame praktijken. Tegenwoordig is dit een must voor een toekomstbestendig bedrijf.

De voordelen van verduurzamen

Naast dat je een grote stap maakt in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf, zijn er tal van andere voordelen in het verduurzamen. Hier zijn een aantal van deze voordelen van het Sustainable Start programma:

  • Kostenbesparing
  • Concurrentievoordeel
  • Binnenhalen nieuwe klanten
  • Verhoogde klantloyaliteit
  • Verbeterde merkwaarde
sustainable start consultancy
sustainable start nu

Waarom jouw Sustainable Start?

Sustainable Start is een unieke en creatieve manier voor het ontdekken van mogelijkheden in het verduurzamen van jouw bedrijf. Door de interactie en het actief meedoen creëren we samen unieke kansen voor het verduurzamen van jouw bedrijf. Uiteindelijk help ik jou op weg met tools om het verduurzamen makkelijker te maken.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Wacht niet langer, onderneem vandaag nog actie. Ik neem binnen 24 uur contact met je op, op werkdagen.