Groen Groeien

duurzame stappen op maat

Met Groen Groeien help ik jou met het vinden van kansen in het verduurzamen van jouw bedrijf. Door interactieve sessies creëeren we draagvlak onder de werknemers en help ik met het samenkomen van de duurzaamheidswensen en de mogelijkheden van je bedrijf. Hierdoor zorgen we er samen voor dat jij verder komt met jouw duurzame vraagstukken.

Hoe werkt het?

Kennismaking & gesprekken

In het eerste gesprek leren we elkaar kennen, vertel ik wat ik kan bieden en krijg ik een goed beeld van jouw organisatie, de structuur en een beeld van de mogelijkheden in het verduurzamen van je bedrijf. Ook lopen we een rondje op de werkplek om te kijken hoe jullie werken en om een nog beter beeld krijgen van de organisatie.

Interactieve sessie

Na een goed beeld te hebben gekregen door het eerste gesprek, wordt er een interactieve sessie gehouden met de betrokkenen van het project. Tijdens de sessie gaan we het gesprek aan over jullie perceptie van duurzaamheid en verduurzamen, over de eventuele vraagstukken, ontleden we alle processen én brengen we in kaart waar de mogelijkheden liggen en wat jullie al goed doen.

Presentatie

Duurzaamheid is een onderwerp dat organisatiebreed moet gaan leven. Om dit te kunnen bewerkstelligen, wordt er een presentatie gemaakt en gegeven over de bevindingen en wat het bedrijf kan doen om te verduurzamen.

De roadmap

Uiteindelijk wordt er een roadmap gemaakt met daarin een duidelijke uitleg over het benutten van de kansen, beantwoorden van de vraagstukken en het gebruik van eventuele tools.

groen groeien

Waarom Groen Groeien?

Met Groen Groeien krijg jij nieuwe inzichten in het oplossen van duurzame vraagstukken. Door het interactieve en unieke programma, zal het bedrijf weer energie en motivatie krijgen om met de duurzame doelstellingen bezig te gaan! Naast de sessie en presentatie krijg jij ook een tastbaar product in de vorm van een roadmap om altijd op terug te kunnen vallen. Ook mag je altijd contact met mij opnemen voor vragen of advies na het programma!

Verduurzamen kan lastig zijn

Verduurzamen kan soms lastig zijn. Daarom is het normaal voor een bedrijf om tegen bepaalde vraagstukken aan te lopen die expertise nodig hebben om opgelost te worden. Het is belangrijk om de goede lijn door te trekken en de juiste kennis te krijgen op het gebied van duurzaamheid. Met Groen Groeien kom jij verder met jouw missie naar een duurzamer bedrijf.

Waar komt de expertise vandaan?

Naast mijn eigen kennis en expertise op het gebied van duurzaamheid, doe ik onderzoek naar jouw branche, ga ik in gesprek met voorlopers in duurzaamheid in jouw branche en worden deze bevindingen vertaald naar bruikbare informatie voor jouw vraagstukken. Zo wordt er gezorgd dat er elke keer nieuwe bevindingen gedaan worden voor jouw bedrijf.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Wacht niet langer, onderneem vandaag nog actie. Ik neem binnen 24 uur contact met je op, op werkdagen.