Travel & Training​

Verdient jouw bedrijf of team een onvergetelijke reis en vind jij het belangrijk dat dit op een verantwoorde en duurzame manier wordt gedaan? Bij The Sustainable Company boek jij een duurzaam bedrijfsuitje voor in het binnen- óf buitenland en zorg ik ervoor dat alles tot in de details wordt verzorgd.

Duurzaam bedrijfsuitje met een goed doel

Naast dat ik een onvergetelijke en duurzaam bedrijfsuitje verzorg voor jou, gaat er ook altijd een percentage van de winst naar een goed doel. Des te meer duurzaamheid je kiest, des te meer gaat er naar een goed doel.

5

van de winst van de volledige reis gaat altijd naar een goed doel naar keuze, zo maak je als bedrijf een bewuste keuze.

10

van de winst gaat naar een goed doel als je ervoor kiest tijdens de reis volledig vegetarisch te eten.

15

van de winst gaat naar een goed doel als je ervoor kiest tijdens de reis volledig veganistisch te eten.

De mogelijkheden zijn oneindig

De mogelijkheden zijn oneindig

Wanneer jij een reis boekt is niks te gek. Zolang het verantwoord en duurzaam is, zijn er genoeg mogelijkheden om jouw reis vorm te geven. Door de vele partners in het buitenland kan er veel gerealiseerd worden.

Last-minute wijzigingen zijn mogelijk

Last-minute wijzigingen zijn mogelijk

Heb je een aantal dagen voor vertrek, of tijdens de reis wensen of wijzigingen? Dan kunnen die alsnog vervuld worden. Door deze flexibiliteit wordt de reis altijd een onvergetelijke reis! 

Altijd een vrolijke begeleider aanwezig

Altijd een vrolijke begeleider aanwezig

Vaak ben ikzelf aanwezig tijdens de reis, en anders is er een andere begeleider aanwezig die inspeelt op de situaties om ervoor te zorgen dat de verwachtingen tijdens de reis worden overtroffen.