ardennen bedrijfsreis

De Ardennen

De Ardennen is een prachtig gebied dat bekend staat om haar natuur en landschappen. Het is een populaire bestemming voor mensen die van de natuur houden en die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Er zijn veel duurzame mogelijkheden in de Ardennen, zoals het verblijven in eco-vriendelijke accommodaties en het deelnemen aan duurzame activiteiten zoals fietsen en wandelen. Door de natuur te respecteren en er zorgvuldig mee om te gaan, kun je ervoor zorgen dat de prachtige landschappen van de Ardennen voor altijd behouden blijven.

Activiteiten

De Ardennen biedt een breed scala aan activiteiten voor mensen van alle leeftijden en interesses. Er zijn talloze wandel- en fietspaden om te verkennen, waardoor het een perfecte bestemming is voor mensen die van de natuur houden. Daarnaast kun je in de Ardennen ook raften, klimmen en abseilen, wat het gebied een populaire bestemming maakt voor avonturiers. Andere populaire activiteiten in de Ardennen zijn golfen, paardrijden en watersporten. Er zijn ook veel historische bezienswaardigheden, zoals kastelen en musea, die je kunt bezoeken tijdens je verblijf in de Ardennen. Kortom, er is voor ieder wat wils in de Ardennen.

Scroll naar beneden wat voor soort activiteiten onder andere mogelijk zijn.

dorpen kastelen ardennen bedrijfsuitje

Dorpen en Kastelen

De Ardennen staat bekend om zijn prachtige dorpen en kastelen. Er zijn veel kleine dorpen in de Ardennen die bekend staan om hun pittoreske straten en oude gebouwen. De kastelen in de Ardennen zijn imposant en bieden prachtige uitzichten over het landschap.

Outdoor Activiteiten

De Ardennen biedt een oneindig hoeveelheid outdoor activiteiten. Er zijn veel avontuurlijke activiteiten zoals raften en abseilen om te proberen. Het is de perfecte bestemming voor mensen die van de natuur houden en op zoek zijn naar een uitdagende outdoor ervaring.

raften bedrijfsuitje ardennen
hiken ardennen bedrijf

Hiken

Er zijn talloze wandelpaden die zowel voor beginners als gevorderden geschikt zijn. De paden voeren je langs prachtige uitzichten en natuurgebieden, waardoor je kunt genieten van het landschap terwijl je jezelf fysiek uitdaagt. 

Eetgelegenheden

Eetgelegenheden

  • Er zijn veel duurzame eetgelegenheden in de Ardennen waar je kunt genieten van lokale, verse gerechten.
  • Veel restaurants in de Ardennen zijn gespecialiseerd in het gebruik van biologische producten die lokaal zijn geteeld en gekweekt. Dit betekent dat je kunt genieten van smakelijke gerechten die goed zijn voor het milieu en die bijdragen aan de lokale economie.
  • Er zijn ook veel vegetarische en veganistische opties beschikbaar, wat het gebied ook geschikt maakt voor mensen met specifieke eetgewoonten.

Er zijn dus veel duurzame eetgelegenheden in de Ardennen waar je van lokale, duurzame gerechten kunt genieten.

Duurzaam verblijf

Duurzaam verblijf

  • Er zijn veel duurzame accommodatie opties in de Ardennen waar je kunt verblijven tijdens je bezoek aan het gebied.
  • Veel hotels en B&B’s in de Ardennen zijn eco-vriendelijk en gebruiken duurzame energiebronnen en biologische producten.
  • Er zijn ook veel campings in de Ardennen waar je kunt verblijven in een tent of een caravan.
  • Bovendien zijn er ook veel mogelijkheden om te bivakkeren in het gebied. Er zijn talloze bivak mogelijkheden langs wandel- en fietspaden, waardoor je dicht bij de natuur kunt verblijven en de prachtige landschappen van de Ardennen kunt bewonderen.

Waar jij zal verblijven ligt aan jouw eigen voorkeur en de wens van de groep.

De natuur in en/of outdoor activiteiten als volgende bedrijfsuitje?

Laat het mij weten en ik neem binnen 24 uur contact met je op!