Consultancy

Wil jij duurzamer ondernemen? Goed werk! Je maakt hierdoor een stap richting een beter en toekomstbestendiger bedrijf. Soms is het lastig om te weten waar je moet beginnen. Hier help ik je graag bij! 

Met consultancy van The Sustainable Company bied ik verschillende pakketten aan om bedrijven te helpen met verduurzamen. Vaak doormiddel van het creëren van draagvlak in een bedrijf. Van een globale meting tot grondig onderzoek en van unieke data tot interactieve sessies, je bent voor advies op maat op het juiste adres.

Voor elke fase in het verduurzamen van jouw bedrijf is er een programma dat jou verder op weg helpt. Bekijk hier de drie programma’s die ik aanbied voor het verduurzamen van jouw bedrijf. 

Sustainable Start:
de basis van jouw duurzame bedrijf

Wil jij je eerste stappen maken in het verduurzamen van jouw bedrijf? Met jouw Sustainable Start geef ik jou en het bedrijf nieuwe kennis en tools en inspireer ik het bedrijf om naar een duurzamer bedrijf te werken! 

sustainable start consultancy

Groen Groeien:
duurzame stappen op maat

Je eerste stappen al gemaakt in het verduurzamen van jouw bedrijf, maar weet je niet hoe nu verder? Met het programma Groen Groeien help ik jou met het verder ontwikkelen van jouw duurzame doelstellingen of help ik jou met het tackelen van specifieke vraagstukken omtrent duurzaamheid.

Duurzame Data: verduurzamen door middel van een levenscyclusanalyse

Wil jij jouw impact in kaart brengen en precies kunnen zien waar nog potentie zit in het verduurzamen van jouw bedrijf? Met Duurzame Data voer ik voor jouw product, dienst of proces een levenscyclusanalyse uit en help ik jou, met behulp van de gevonden data, met het verduurzamen van jouw product, dienst of proces.

consultancy levencyclusanalyse
Altijd een eerlijke prijs

Altijd een eerlijke prijs

Er wordt altijd gebruikgemaakt van een eerlijke en scherpe prijs. Mijn doel is altijd om zo veel mogelijk impact te maken, en door een eerlijke prijs aan te bieden wil ik meer bedrijven stimuleren om samen met mij te werken aan een betere toekomst.

Een interactieve en creatieve manier van verduurzamen

Een interactieve en creatieve manier van verduurzamen

Met alle drie consultancy programma’s zoek ik de interactie altijd met jou en het bedrijf op. Zo kan ik jou en de vraag beter begrijpen, en help ik jou op een creatieve manier met het verduurzamen van jouw bedrijf.

Waardevolle en goed te begrijpen inzichten

Waardevolle en goed te begrijpen inzichten

Elk programma biedt waardevolle inzichten voor de duurzame groei van jouw bedrijf. Ik zorg ervoor dat de inzichten realistisch en goed te begrijpen zijn zodat er ook actie ondernomen kan worden op alle bevindingen.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Wacht niet langer, onderneem vandaag nog actie. Ik neem binnen 24 uur contact met je op, op werkdagen.