Kennismaken?

Contact opnemen

Met veel enthousiasme leg ik je graag meer uit over de diensten. Benieuwd naar wat ik allemaal voor jouw bedrijf kan betekenen? Ga naar een van mijn diensten of neem contact met mij op!

Consultancy

Unieke programma’s voor de ondersteuning van bedrijven op elk niveau in het verduurzamen van processen.
Over Consultancy

Travel & Training

Een bedrijfsuitje op de meest duurzame manier mogelijk. Een leuke en volledig milieuvriendelijke reis voor jouw team.

Over Travel & Training

Vragen over de mogelijkheden?

Ik neem direct contact met je op en we bespreken wat ik voor je kan doen.

FAQ Consultancy

Hoe kunnen jullie de diensten aanbieden tegen een lagere prijs ten opzichte van de concurrentie?

Doordat de kosten lager zijn, kunnen de diensten tegen een scherpe prijs worden aangeboden. In plaats van dat ik de financiële voordelen ervan zie, zet ik deze voordelen door naar de klanten.

Hoe lang duren de programma’s?

De duur van de programma’s verschilt van elkaar. Jouw wensen, de beschikbaarheid van belanghebbenden en andere variabelen bepalen de uiteindelijke duur van het programma. De gemiddelde duur van de programma’s zijn als volgt: 

 

  • Jouw Sustainable Start: 4 weken
  • Groen Groeien: 6 weken
  • Duurzame Data: 2 tot 3 maanden
Kunnen programma’s aangepast worden aan de wensen van het bedrijf?

Dat kan zeker! Sterker nog, geen enkele programma zal precies hetzelfde zijn. Door goed te luisteren naar jouw vraag, pas ik het programma aan. Op deze manier halen we het meeste uit de samenwerking en zul je de effecten sneller zien!

FAQ Travel & Training

Wat zijn de kosten van een reis?

Dit verschilt enorm per reis. Er zijn veel factoren die hierin meespelen. De luxe van hotels, restaurants en de soort activiteiten zijn de grootste factoren samen met de datum van de reis. Gaat de reis naar Parijs in de zomer van 2024, wanneer de Olympische Spelen ook zijn, dan kun je verwachten dat de prijzen veel hoger liggen dan een maand daarvoor of een andere stad.

 

Het belangrijkste is om aan te geven hoeveel de reis mag gaan kosten, en aan de hand daarvan kan er bepaald worden wat de mogelijkheden zijn.

Op welke dagen kunnen de reizen plaatsvinden?

Zowel doordeweeks als ‘s weekends is het mogelijk. Ook kun je zelf bepalen hoeveel dagen je de reis wil laten duren.

Mogen wij de activiteiten zelf bepalen?

Absoluut! Ik wil er altijd voor zorgen dat aan alle wensen wordt voldaan. Als er vraag is naar een informatieve reis, dan zijn er partners die workshops geven over onder andere circulaire economie en innovatie in duurzaamheid. Is de reis meer als een feest bedoeld omdat de doelstellingen behaald zijn en willen jullie dit op een verantwoorde manier vieren, dan zijn er partners bij onder andere duurzame bierbrouwerijen en bij gezellige activiteiten. Zo wordt ervoor gezorgd dat er bij de reis ingespeeld wordt op jouw wensen.

Naar wat voor goede doel kan een deel van de winst gaan?

Dit mag jij zelf bepalen, mits het een goed doel is wat ook echt goed doet. Ook mag je ervoor kiezen om het bedrag te spreiden over meerdere goede doelen.

Volg Ons

Weten waar ik mee bezig ben?